Κάρολος Τέηζ Ρώσσελ: 37 χρόνια επιτυχίες (1879-1916)-Συνεχής ενημέρωση

Επειδή προκληθήκαμε από τα τρολ του διαδικτύου της Σκοπιά (στην πραγματικότητα πρόκειται για εξειδικευμένους στην προπαγάνδα αρμόδιους για ΜΜΕ της κλίκας της Εταιρείας Σκοπιά), σχετικά με το ότι ο Ρώσσελ ουδέποτε έκανε κάποια προφητεία, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε σοβαρά με τον "θεωρούμενο" ιδρυτή των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Τα εισαγωγικά θα εξηγηθούν όταν φτάσουμε στον Ράδερφορντ...

Κρατηθείτε γιατί το ταξίδι (στη χώρα τους γελοίου) ξεκινάει...(Όλες οι παραθέσεις είναι από το αρχείο μας σε pdf όλων των περιοδικών Σκοπιά μέχρι και το 1949 από τα λεγόμενα reprints σε τόμους που έκανε τότε).

ΟΠΟΙΟΣ αμφισβητεί την γνησιότητα των αποσπασμάτων, δεν έχει παρά να ζητήσει από τους ΜτΙ να δει τα πρωτότυπα, διότι δίνουμε ΕΤΟΣ, ΜΗΝΑ, ΣΕΛΙΔΑ. Σημειώνεται ότι η Ελληνική έκδοση των αντίστοιχων εντύπων, μπορεί να διαφέρει σημαντικά - εμείς αναφερόμαστε στην Αγγλική έκδοση.

Θα μπορούσαμε να παραθέσουμε ΜΟΝΟ το παρακάτω, αλλά δεν θα κάνουμε το χατήρι των μυαλοφυγόδικων της Εταιρείας...



ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΠΙΑ ΑΝΑ ΕΤΟΣ 



1879
Πρόκειται για το έτος που πρωτοκυκλοφόρησε το περιοδικό που αργότερα θα ονομαστεί "Η Σκοπιά". Συγκεκριμένα, αυτό είναι το πρώτο τεύχος στην ιστορία...Ιούλιος 1879 με τον τίτλο "Η Σκοπιά (ή Πύργος) της Σιών":

Στο τεύχος του Οκτ. 1879, σελίδα 4, διαβάζουμε (πρώτα όλη η σελίδα και ακολουθεί το απόσπασμα που βρίσκεται κάτω-δεξιά στην σελίδα):





1880
Η Σκοπιά, Νοέμβριος 1880, σελ. 1 (152 των reprints):



H 7η σάλπιγγα έχει ξεκινήσει το σάλπισμα από το 1840 και θα συνεχίσει μέχρι το ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ "ΚΑΙΡΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ" ΤΟ 1914.....την αδιάσειστη (!!) Βιβλική αλήθεια ότι ο Κύριος ήρθε για την Νύφη του το ...1874.

Το άρθρο θα ενημερώνεται συνεχώς.......

No comments:

Post a Comment

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΗΕ-ΣΚΟΠΙΑ

Υπερήφανο μέλος του VAST APOSTATE ARMY

Υπερήφανο μέλος του VAST APOSTATE ARMY
Κάντε κλικ!

Το μυστικό βιβλίο των "Πρεσβυτέρων" σε PDF!

R.FRANZ: Πρώην μέλος του Κυβερνώντος Σώματος των "Μαρτύρων του Ιεχωβά"

R.FRANZ: Πρώην μέλος του Κυβερνώντος Σώματος των "Μαρτύρων του Ιεχωβά"