Και άλλο μήνυμα από Μάρτυρα του Ιεχωβά-η απάντησή μας

Αγαπητοί φίλοι του μπλογκ, άλλο ένα μήνυμα που λάβαμε στο Youtube αυτή τη φορά.

Το παραθέτω για 2 λόγους. Πρώτον για να δείτε και εσείς που δεν ήσασταν ποτέ ΜτΙ σχετικά με την "μενταλιτέ" τους και δεύτερον διότι απαντώντας εμπλουτίζουμε το ιστολόγιο με υλικό. Απαντώ μέσα στο κείμενο με έντονα γράμματα...



Ξερεις κατι; Χαιρομαι ειλικρινα που υπαρχουν ανθρωποι σαν εσενα. Χαιρομαι που οι Μαρτυρες του Ιεχωβα ειναι οι πιο μισητοι ανθρωποι σε ολο τον κοσμο.

Όχι αγαπητή μου, δεν σας μισούμε ούτε εμείς ούτε κανένας. Επειδή εσύ έχεις καταπιεί αμάσητη την προπαγάνδα της Σκοπιά για να σε εγκλωβίσει στο ψευτοδίλλημα "εμείς και οι άλλοι". Στην πραγματικότητα, άν και όταν (στο εύχομαι ολόψυχα) απαγκιστρωθείς από αυτό το ψευτοδίλλημα και δεις ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΟΠΙΑ, θα δεις ότι αυτό το ιστολόγιο, το μητρικό του και το κανάλι μας στο Youtube είναι στην ουσία μια έκφραση αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης



Χαιρομαι επισης που αν και κανεις Μαρτυρας του Ιεχωβα δεν σε έχει "ανεβασει" στο ιντερνετ για να σε γελοιοποιήσει, εσυ το έχεις κάνει αυτο πάρα πολλές φορες και μάλστα όχι σε έναν συγκεκριμένο Μαρτυρα του Ιεχωβά, αλλά αναφερόμενος σε όλους του 7 εκατομμύρια Μαρτυρες σε όλο τον κοσμο.

Και εδώ ψεύδεσαι, από παρεξήγηση φαντάζομαι (βλέπεις είμαι καλοπροαίρετος) διότι έχω πει χιλιάδες φορές ότι η κριτικής μας είναι αποκλειστικά στοχευμένη στο Κυβερνών Σώμα και στην πλειοψηφία των κειμένων μας η αναφορά στους ΜτΙ στην ουσία αναφέρεται στην ΗΓΕΣΙΑ της.

Χαιρομαι που βγαινουν αληθινα τα λόγια που αναφέρονται στο Ματθαιος 10:22, που λένε οτι θα ειμαστε αντικειμενα μισους όλων των εθνων, εξαιτίας του ονοματός μας και μόνο.

Θα σε προέτρεπα να ξαναδιαβάσεις ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το εδάφιο αυτό. ΤΟΤΕ θα διαπιστώσεις με έκπληξη ότι μιλάει ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ για το όνομά ΤΟΥ. Εκτός αν πιστεύεις στην Τριάδα!

Ξερεις οτι υπαρχουν εναλλακτικες μεθοδοι για να ζησει καποιος και πως η μεταγγιση αιματος ειναι πολυ επικινδυνη, και ξερεις οτι πολλοι πεθαναν επειδη εβαλαν αιμα.

Φαντάζομαι δεν είσαι Ιατρός έτσι; Είπαμε ΜΑΚΑΡΙ να βρεθεί εναλλακτική, ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ μέθοδος. ΕΣΥ όμως και η Σκοπιά (στην ουσία είναι ανάποδα η σχέση, ΠΡΩΤΑ η Σκοπιά και μετά εσύ!) βασίζεις την θέση σου αυτή όχι σε επιστημονικά στέρεη βάση, αλλά σε μια έωλη, αυθαίρετη ερμηνεία ενός κειμένου μιας εποχής όπου η Ιατρική επιστήμη περιοριζόταν σε ματζούνια και εντριβές. Η Αγία Γραφή υπερτονίζει την αξία της ζωής και όχι το σύμβολό της.

Και τελος ξερεις οτι οι αληθινοι Χριστιανοι ειναι ενωμενοι και δεμενοι οσο καμια αλλη θρησκεια, κι ομως συνεχιζεις να λες οτι διαλύουμε οικογενειες.

Εδώ πραγματικά έδωσες ρέστα! όταν λέμε ότι η Εταιρεία Σκοπιά διαλύει οικογένειες, εννούμε τις περιπτώσεις όπου οι "αποκομμένοι" γίνονται τα μαύρα πρόβατα και απαγορεύεται να τους μιλάτε.

Ειπα οτι ειναι Ντροπη αυτα που λες - οχι για μενα - αλλα για τον Θεο, που ΞΕΡΕΙΣ οτι το ονομα του ειναι Ιεχωβα, αλλα συνεχιζεις να επιτήθεσαι και να γελοιοποιεις στο ιντερνετ όλους εμας.

1ον Το όνομα του Θεού ΔΕΝ είναι Ιεχωβά για τον απλούστατο λόγο ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν ξέρει την πραγματική αυτή αρχαϊζουσα ιερή έκφραση του Θείου στα ΕΒΡΑΪΚΑ. Άν έχεις το βιβλίο AID TO BIBLE UNDERSTANDING θα το διαπιστώσεις από τα γραφόμενα της ίδιας της Σκοπιά!

Θελω ομως, ειλικρινα, να συνεχισεις να το κανεις αυτο, γιατι το κανεις πολύ καλα, και με αυτον τον τροπο ισχυροποιειται η πιστη μας στον Θεο που πιστευουμε και στην αυθεντικοτητα της Αγιας Γραφης.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και μακάρι να σε βοήθησα για την πίστη σου στον Θεό και την αυθεντικότητα της Αγ. Γραφής!. Εμείς πολεμάμε του θεομπαίκτες του Κυβερνώντος Σώματος και προσπαθούμε να αφυπνίσουμε τα αθώα θύματά τους.


Σε ευχαριστω πολυ. Να σαι καλα.


Και εσύ

3 comments:

  1. Ασ βγει ενας απο αυτους που αφησανε τα σχολια να μας πουνε ποσοι απο αυτους γινανε ΜτΙ γιατι πραγματικα πειστηκαν οτι η Σκοπια αντιπροσωπευει τον Θεο. Δλδ περιμεναν εναν τρελλο στο νετ να βγει για να πειστουν οτι εχουν την αληθεια; Υπαρχουν πολλες κοινωνικες ομαδες που τραβαν το μισος και την κριτικη απο το κοσμο εξαιτιας των παραλλογιων τους ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΕΝΑ ΕΔΑΦΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΣΤΕ ΣΤΟ ΝΕΤ;

    ReplyDelete
  2. ΠΩΣ ΚΑΛΕ ΠΩΣ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΜΤΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΥ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΑΣ. ΠΩΣ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ...ΛΕΣ ΕΣΥ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ; ΓΙΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΙΤ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ...ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΑΙΤ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΙΟ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ; ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΣΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑΝΟΥ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

    ReplyDelete
  3. αγαπητε αντιχιλιαστικε να χαιρεσαι γιατι το αθεια τζι αρ εκανε αναρτηση με αυτο το θεμα.ισχυριστηκαν ομως οτι ο ορθοδοξος χρησιμοποιησε αθειστικες κουβεντες.φυσικα δεν το τεκμηριωσαν.για εμας φυσικα που δεν ειμαστε καλοι ορθοδοξοι αλλα αμαρτωλοι

    ReplyDelete

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΗΕ-ΣΚΟΠΙΑ

Υπερήφανο μέλος του VAST APOSTATE ARMY

Υπερήφανο μέλος του VAST APOSTATE ARMY
Κάντε κλικ!

Το μυστικό βιβλίο των "Πρεσβυτέρων" σε PDF!

R.FRANZ: Πρώην μέλος του Κυβερνώντος Σώματος των "Μαρτύρων του Ιεχωβά"

R.FRANZ: Πρώην μέλος του Κυβερνώντος Σώματος των "Μαρτύρων του Ιεχωβά"