Η Εταιρεία Σκοπιά σας εύχεται "Καλά Χριστούγεννα" από το "Μπέθελ"! (1926)

Πως θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε ότι το 1926 (και όχι μόνο) οι Μάρτυρες του Ιεχωβά, στα κεντρικά τους γραφεία, παρουσία του ΡΟΔΕΡΦΟΡΝΤ γιόρταζαν τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ μοιράζοντας δώρα και τρώγοντας όλοι μαζί ώστε "να κάνουν Χριστούγεννα" που λέμε!

Απίστευτο και αδιανόητο για έναν σύγχρονο Μάρτυρα του οποίου η τωρινή ηγεσία θα τον "απέκοβε" ακόμη και για την απλή εκστομιση της έκφρασης

"Καλά Χριστούγεννα". Είναι γνωστή η δικαιολόγηση της τωρινής ηγεσίας και των κομισαρίων της (θύματα θυμάτων) ότι τάχα μου "τότε δεν είχε ξεκαθαριστεί ακόμη η αλήθεια-τώρα είναι καθαρή η Οργάνωση..του Θεού".

Κοιτάξτε καλά την φωτογραφία και αναρωτηθείτε (ναι τέτοιες τερατουργίες ισχυρίζεται η Σκοπιά χωρίς να ντρέπεται καθόλου)ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ 1926, ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι είχε επιλεγεί η Εταιρεία Σκοπιά από τον Χριστό (1918-19) να εορτάζει τα Χριστούγεννα μια ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗ (κατά την Εταιρεία Σκοπιά) εορτή!!!!!


Τα συμπεράσματα όπως πάντα δικά σας...

(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ)




Πηγή: Bιβλίο "Σε αναζήτηση Χριστιανικής Ελευθερίας" (In Search of Christian Freedom) του Πρώην μέλους του Κυβερνώντος Σώματος του Ιεχωβά, κ. Ρέϊμοντ Φρανς, Σελίδα 149




No comments:

Post a Comment

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΗΕ-ΣΚΟΠΙΑ

Υπερήφανο μέλος του VAST APOSTATE ARMY

Υπερήφανο μέλος του VAST APOSTATE ARMY
Κάντε κλικ!

Το μυστικό βιβλίο των "Πρεσβυτέρων" σε PDF!

R.FRANZ: Πρώην μέλος του Κυβερνώντος Σώματος των "Μαρτύρων του Ιεχωβά"

R.FRANZ: Πρώην μέλος του Κυβερνώντος Σώματος των "Μαρτύρων του Ιεχωβά"