Οι επενδύσεις της Σκοπιάς στην ΠΟΛΕΜΙΚΗ βιομηχανία των ΗΠΑ

Η πρώτη απώλεια του πολέμου είναι Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Τη στιγμή που η Σκοπιά απαγορεύει στους οπαδούς της να έχουν οποιαδήποτε ανάμιξη με τα στρατεύματα οποιασδήποτε χώρας, ακόμα και να φορούν τη στρατιωτική στολή, η ίδια, για χάρη τού κέρδους, έχει μετοχικό κεφάλαιο σε πολεμικές βιομηχανίες, και εμπορικές συναλλαγές με το Υπουργείο Άμυνας των Η.Π.Α.

Η Βιβλική και Φιλλαδική Εταιρεία Σκοπιά μας λέει ότι είναι μια ειρηνική, ουδέτερη και μη κερδοσκοπική θρησκευτική οργάνωση και ο «αγωγός επικοινωνίας» του Θεού στην γη. Προς ένδειξη σεβασμού προς τον Θεό τα μέλη της Σκοπιάς-οι Μάρτυρες του Ιεχωβά δεν λαμβάνουν μέρος σε οποιαδήποτε πολική, κυβερνητική και στρατιωτική οργάνωση και δεν επιτρέπετε να έχουν συναλλαγές με τα πιο πάνω ιδρύματα. Μάλιστα σε μια αλλόκοτη προφητική ερμηνεία του βιβλίου της Αποκάλυψης η Σκοπιά διδάσκει στα μέλη της ότι τα Ηνωμένα έθνη είναι η ενσάρκωση του Θηρίου και η γη, και ότι είναι το βασίλειο του Σατανά. Ισχυρίζονται ότι η μόνη ασφάλεια και σωτηρία που μπορεί να έχει κάποιος από την καταστροφή του Αρμαγεδδώνα είναι να γίνει μέλος της Οργάνωσης τους. Η Σκοπιά απαιτεί από τα μέλη της να έχουν υψηλές ηθικές και Χριστιανικές αρχές, και ταυτόχρονα καταδικάζει την ανηθικότητα και τον υλισμό.

"Διακηρύττουμε τον Ιεχωβά σαν τον Παγκόσμιο Κυρίαρχο, και εμπιστευόμαστε σε Αυτόν σαν την Πηγή της ασφάλειας μας διακηρύττοντας τα καλά νέα της Βασιλείας Του." (Ματθαίος 24:14)....Οι Χρισμένοι Χριστιανοί είναι σαν ξένοι και πάροικοι σε αυτή την γη ζώντας σε σκηνές, ξεχωρισμένοι από αυτό το σύστημα πραγμάτων. (Α Πέτρου 2:11) Είτε η ελπίδα μας είναι ουράνια είτε επίγεια δεν επηρεαζόμαστε από τέτοιου είδους θανατηφόρες πληγές όπως την ανηθικότητα, τον υλισμό και την ψεύτικη θρησκεία και την λατρεία του «θηρίου» τα Ηνωμένα Έθνη. – Αποκάλυψης 9:20,21, 13:1-18)……Έχει δοθεί δύναμη στους Αγγέλους να μας προστατεύσουν. Μας προσέχουν σε όλες της οδούς μας. Οι μάρτυρες πιστεύουν ότι απολαμβάνουν αγγελική προστασία σαν διαγγελείς της Βασιλείας και δεν σκοντάφτουν πνευματικά.

Σκοπιά 2001/11/15

Οποιαδήποτε αμφισβήτηση του δόγματος και παραβίαση των κανονισμών της Σκοπιάς, από κάποιο άτομο τιμωρείται αμείλικτα με αποκοπή, πράγμα που σημαίνει ότι το άτομο εξοστρακίζεται από τα συγγενικά του πρόσωπα και τους φίλους του, και οι οικογενειακοί δεσμοί βλάπτονται ανεπανόρθωτα.

Στην έρευνα αυτή, χρησιμοποιήσαμε το αρχείο της SEC. Το αρχείο της SEC για την εταιρεία REGI US Inc. μας αποκαλύπτει ότι είναι μερική ιδιοκτησία της Σκοπιάς και ακόμα τριών σχετιζόμενων εταιρειών:

Ο συνεταιρισμός μεταξύ αυτό των τριών εταιρειών είναι τόσο στενός που ονομάζονται «αδελφές εταιρίες». - "Sister Companies". Η Rand Cam Engine Corp. είναι μια ιδιωτική εταιρεία που δεν έχουμε και πολλά στοιχεία για αυτήν. Η Reg Technologies Inc. είναι ένας Καναδικός όμιλος επενδυτών που από 1986 έχει χρηματοδοτήσει την έρευνα που γίνεται από την Rand Cam engine. Η Rand Energy Group Inc. δημιουργήθηκε τον Οκτώβρη του 1986 και ελέγχεται από τις Rand Cam Engine Corp. και Rand Energy Group Inc. που όλες αυτές ελέγχονται από την Regi U.S. Inc., που και αυτή ελέγχεται από τον κύριο επενδυτή της την Reg Technologies Inc. Η Σκοπιά κατέχει και τις ιδιωτικές αλλά και δημόσιες μετοχές τον «αδελφικών εταιριών». Ο όμιλος αυτός εστιάζεται στην δημιουργία μιας νέας μηχανής με το όνομα Rand Cam ™ (RC™).

Χρηματοδότηση

Η κύρια έρευνα και ανάπτυξη που γίνεται από την RCengine και άλλα προϊόντα συντονίζονται και χρηματοδοτούνται από την Reg Tech.

Η REGI US Inc. δημιουργήθηκε το 1986 και δεν έχει περιουσία. Στεγάζεται στον γραφειακό χώρο της Reg Tech σε ένα εμπορικό κέντρο στην Βρετανική Κολομβία του Καναδά. Τα μόνα κεφάλαια που έχει είναι τα δικαιώματα πατέντας και ευρεσιτεχνίας. Έχει μόνο 2 υπαλλήλους ένα μηχανικό σχεδιαστή και ένα Διευθυντή Μάρκετινγκ. Η REGI έχει 5,073,200 μετοχές και ετοιμάζεται να εκδώσει και νέες μετοχές για χρηματοδότηση των αναγκών της. Η REGI US Inc. δεν είχε οποιοδήποτε κέρδος από της επιχειρήσεις της και δούλευε με ένα κεφάλαιο από της 30 Απριλίου2002 του $5,308,000. Στις 21 Σεπτεμβρίου 1994, η Reg Technologies Inc. ανακοίνωσε ότι η REGI US Inc. άρχισε να συναλλάσσεται με το OTC Bulletin board (με τα σύμβολα RGUS) αλλά η πραγματική εγγραφή στην SEC registration έγινε το 06/06/1996 (Αριθμός εγγραφής NO.33-96974). Οι εσωτερικοί μέτόχοι της REGI κρατούν 6,017,850 μετοχές που αντιπροσωπεύει έλεγχο 53.31%. Έτσι η εσωτερικοί μέτόχοι εκλέγουν τους δικούς τους διευθυντές και χειρίζονται τα διάφορα εσωτερικά θέματα.

Σας παραθέτουμε τον με πίνακα το πώς αυτές οι εταιρίες σχετίζονται μεταξύ τους και με την Σκοπιά:

Πατέντες, Δικαιώματα, Συμφωνίες

  • Rand Energy Group, Inc. κατέχει την RC technology και τα δικαιώματα πατέντας από το 1992.
  • Τον Οκτώβρη του October 2000, η Reg Technologies Inc. είχε το 50% τον δικαιωμάτων σε τεχνολογία που διαχώριζε το υδρογόνο( H2O hydrogen separator technology).
  • Μερικά προϊόντα της REGIs που είναι πατενταρισμένα προέρχονται από την RCTechnology:
  • Ένας κομπρεσέρ, αντλία, η κρύα τούρμπο γεννήτρια( Cold Turbine Engine Generator) και ρόταρι ντίζελ μηχανή (Rotary Diesel Engine prototypes).
  • Το 1995, η REGI αγόρασε για $200,000 μια περιορισμένη άδεια για να προωθήσει και να διανέμει στον Καναδά τα δικαιώματα της Machine Vision Technology, αλλά τον Οκτώβρη του ίδιου χρόνου πωλήθηκε στην Reg Technologies, τον κύριο επενδυτή της. Αυτή η τεχνολογία ασχολείται κυρίως με βιομηχανικές και ιατρικές τεχνολογίες, αλλά και δοκιμάζει για τον στρατό «Έξυπνα Μεταφορικά Συστήματα» για πυραύλους "Intelligent Transportation Systems"
  • Τον Μάη του 1994, η Reg Technologies, Inc. ήρθε σε συμφωνία με την Hercules Aerospace Company για περαιτέρω ανάπτυξη την ντίζελ μηχανή της RCEngine σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Βιργινίας.
  • Το 1995, η Hercules Aerospace Company συμμάχησε με την Alliant TechSystems, Inc και η Alliant τελείωσε τα σχέδια της μηχανής και το συμβόλαιο υπογράφτηκε με την REGI US Inc.
  • Το 1996, αρκετά καινούργια πρωτότυπα αεροπλάνων σχεδιάστηκαν μαζί με την Global Aircraft Corporation για την General Aviation Propulsion (GAP)πρόγραμμα της NASA. Αυτό το πρόγραμμα τον $8.5 εκατομμυρίων κατέρρευσε τον Νοέμβρη του 1996 όταν το πρωτότυπο της REGIs είχε διαρροές λαδιού κατά την τελική δοκιμή. (Αυτό είναι το κύριο πρόβλημα που έχουν η μηχανές ρόταρι) Το συμβόλαιο ακυρώθηκε.
  • Στης 6 του Δεκέμβρη του 2001, οι «Θυγατρικές Εταιρίες» της Σκοπιάς ανακοίνωσαν δημόσια συμβόλαιο από Ναυτικό των Η.Π.Α. ύψους $850,000 U.S. topic# N01-144 (contract # N00014-01-M-0208) και έχει δοθεί (awarded ) στην Advanced Ceramics Research prime contractor , και η REGI θα κατασκεύαζε μια μηχανή κεραμικού( Naval 0.5 horsepower ceramic engine) Αυτή η νέα μηχανή αναπτύχθηκε για το Αμερικάνικο Ναυτικό και το πολεμικό μη επανδρωμένο Smart War-fighter Array of Re-configurable Modules (SWARM) που είναι και χαμηλού κόστους (UAV).
  • Πρόσφατα 2 ακόμη προγράμματα έχουν χρηματοδοτηθεί από το Ναυτικό (NAVY CONTRACT #s N41756-02-M-2026 and N41756-02-M-2037) το Naval Surface Weapons Center για την ανάπτυξη αποτελεσματικής κεραμικής μηχανής και την εφαρμογή τους στο πρόγραμμα SWARM. Το κεραμικό μειώνει την ανάγκη του του λαδιού της μηχανής, είναι πιο ελαφρύ, και δεν εντοπίζεται εύκολα από τα ραντάρ, γιατί δεν έχει τους κραδασμούς της μεταλλικής μηχανής. Το Ναυτικό δοκίμασε την μηχανή στην Simi Valley, Καλιφόρνια με επιτυχία πριν παρουσιαστεί στους επισήμους( high-ranking Defense officials.) Το πείραμα ήταν μέρος μιας σειράς δοκιμαστικών πτήσεων με την ελπίδα να αυξηθεί η ζήτηση του αεροπλάνου. Το αεροπλάνο είναι κατασκευασμένο από fiber glass και στοιχίζει $20,000 το καθένα αλλά με της αλλαγές που θα γίνουν στα υλικά θα είναι φθηνότερο κατά $ 5,000 το 2003 και $ 2,000 πιο φθηνό το 2004. Ακόμα ένας σημαντικός παράγοντας για το SWARM είναι ότι ένας χειριστής θα μπορεί να ελέγχει 10 ή και περισσότερα κατευθυνόμενα αεροπλάνα, σε αντίθεση που τώρα είναι 10 -20 χειριστές για να λειτουργήσουν ένα.
  • Στης 4 του Απρίλη του 2002 η REGI ανακοίνωσε την υπογραφή ενός πενταετούς συμβολαίου για την ανάπτυξη της κεραμικής μηχανικής για την RC™ με μηχανές μέχρι 10 ίππων που έχει συμβόλαιο με το Αμερικάνικο Ναυτικό (Navy Contract SBIR No 1-144). Η REGI θα πάρει για προκαταβολή ένα 5% για τον σκοπό αυτό.
  • Στης 29 του Μάη του 2002, η REGI υπόγραψε συμβόλαιο με την Advanced Ceramics and Radian Milliparts για ανάπτυξη της μηχανής Diesel Cam technology για το Ναυτικό των Η.Π.Α τα Μη Επανδρωμένα Αυτόνομα Οχήματα(Unmanned Autonomous Vehicles) (UAVs).

Αποτέλεσμα

  1. Η Σκοπιά μια θρησκευτική Οργάνωση κατέχει μεγάλο ποσοστό 3 Αδελφών Εταιριών (κατέχει) την Rand Cam Engine Corp., Rand Energy Group Inc., και την Regi U.S. Inc. Αυτές οι 3 εταιρείες ασχολούνται με την έρευνα – ανάπτυξη και προώθηση μέσω της Rand Camengine technology και κατέχουν τα δικαιώματα αρκετών πατέντων.
  2. Καμιά από τις Αδελφικές Εταιρείες της Σκοπιάς δεν κατασκευάζουν βόμβες και πυρομαχικά. Όμως η διεύθυνση της REGIs επιζητεί συστηματικά και έχει καταφέρει να κλείσει συμβόλαια με το Υπουργείο Άμυνας των Η.Π.Α. (U.S. Department of Defense) με προϊόντα της RCtechnology. Η REGIs κατάφερε να κλείσει συμβόλαια με ισχυρούς κατασκευαστές πολεμικής τεχνολογίας. Ένας στρατιωτικός ειδικός είναι ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της REGI.
  3. Οι διευθυντές της Σκοπιάς έχουν αποκρύψει την αλήθεια για αυτά τα κεφάλαια, καθώς και τις συναλλαγές της Σκοπιάς με την NASA και το Υπουργείο Άμυνας από τα μέλη τους από το κοινό.

Συνεργάτες

Η πρώτη ενημέρωση του τύπου από την REGIs την 11η Μαΐου 1994 (first press release dated May 11, 1994 ) μας αναφέρει με ενθουσιασμό ότι έχει ένα προϊόν που θα φθάσει στα $20 δις τον χρόνο και σχεδιάζει να έχει σαν πρώτο της πελάτη το Υπουργείο Άμυνας των Η.Π.Α.

Η Reg Technologies, Inc. έχει έρθει σε συμφωνία με την Hercules Aerospace Company για περαιτέρω ανάπτυξη της ντίζελ μηχανής της Rand CamEngine σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Βιργινίας. Η μηχανή αυτή θα αναπτυχθεί για στρατιωτικούς και εμπορικούς σκοπούς. Η ετήσια αγορά για την ντίζελ μηχανή υπολογίζεται να ανέλθει στα $20 δις και η Reg Technologies, Inc. σκοπεύει να δώσει άδεια στην Hercules, Inc. να κατασκευάσει για το Υπουργείο Άμυνας την μηχανή Rand CamDiesel Engine καθώς και άλλα οφέλη που θα έχει από την συνεργασία αυτή η Reg Technologies, Inc.

Η διοίκηση της Reg Technologies, Inc. είναι σίγουρη ότι από την πατέντα της Rand CamEngine θα τις αποφέρει ένα σημαντικό ποσό κάθε χρόνο από τα δικαιώματα κατασκευής και μόνο. Για την ιστορία η Wankel Rotary Engine πήρε $200,000,000.00 για τα δικαιώματα κατασκευής της μηχανής της το 1960's.

Από την δημιουργία τους η «Αδελφές Εταιρείες» έχουν συστηματικά κερδίσει διαγωνισμούς και σαν υπεργολάβοι από την NASA και το Υπουργείο Άμυνας των Η.Π.Α. Για αυτό τον σκοπό ειδικός για στρατιωτικά θέματα διορίστηκε σαν Διευθυντής Μάρκετινγκ (MILITARY EXPERT) από την REGIs. Ο κύριος X (αποκρύβουμε το όνομα του) προσφέρει στης «Αδελφικές Εταιρείες» 30 χρόνια πείρας στην αεροναυτική και βιομηχανία αεροπλάνων. Ήταν αναμεμιγμένος σαν σύμβουλος στο Υπουργείο Άμυνας για θέματα αεράμυνας, και έρευνας. Ο κύριος Χ. δημιούργησε εταιρεία που είναι αντιπρόσωπος της REGI U.S., Inc. με μισθό $6 εκατομμύρια, και 5% ποσοστά στα συμβόλαια που θα υπογραφτούν.

Πιστεύουμε ότι η εμπειρία του κυρίου Χ. και η σχέση του με την κυβέρνηση και την τεχνολογία θα είναι μια πολύτιμη μονάδα για την Rand Cam™ για την συλλογή των καταλλήλων κεφαλαίων για την REGI U.S., Inc. "Πιστεύουμε ότι η παρουσίαση του στο Υπουργείο άμυνας για την μηχανή θα βοηθήσει στην έγκριση της."

Τώρα ας δούμε πια προϊόντα χειρίζεται ο στρατιωτικός ειδικός της Σκοπιάς και σε ποια αγορά στοχεύουν:

Machine Vision Technology (MVT). Η "Αδελφικές Εταιρείες" έχουν τα Καναδικά δικαιώματα της MVT. Αυτό το σύστημα είναι σε πειραματικό στάδιο από το πανεπιστήμιο Carnegie Mellon University (ειδικοί στην τεχνική νοημοσύνη). Η συσκευή της MVT εφαρμόζεται σε βιομηχανικές και ιατρικές μονάδες. Για παράδειγμα περιλαμβάνει : ηλεκτρονική ανάλυση ύλης, αναγνώριση φάσματος, οπτική αναγνώριση, αναγνώριση αντικειμένου, εποπτεία υλικών, ιατρική ανάλυση της εικόνας. Αλλά υπάρχει και εφαρμογή και για την πολεμική βιομηχανία.(warfare purposes): Όταν εφαρμοστεί σε αεροπλάνο του παρέχει την δυνατότητα να έχει την επιλεχτηκή επιλογή ανάμεσα σε αντικείμενα, ή στόχους, και το χαρακτηρίζουν σαν το ¨Έξυπνο Μεταφορικό Σύστημα¨ και γίνετε ακόμα πιο περίπλοκο από το GPS-καθοδηγούμενη πυραυλική τεχνολογία, γιατί έχει την δυνατότητα να αναγνωρίσει φιλικά και εχθρικά οχήματα όταν είναι ακόμα και πολύ κοντά το ένα στο άλλο ακόμα και καμουφλαρισμένα. Σε μια εξομοίωση μάχης όπου 2 άρματα μάχης του ιδίου τύπου και χρώματος, με διαφορετική όμως φασματική αναγνώριση στην θωράκιση το σύστημα μπορούσε να αναγνωρίσει τα άρματα και να προσδιορίσει τον εχθρό.

Η "Αδελφές Εταιρείες" κατέχουν περιορισμένη άδεια για να πωλούν στον Καναδά το σύστημα αυτό (Machine Vision Technology) αν και το σύστημα αυτό έχει δοκιμαστή από τον στρατό, ΔΕΝ έχουμε απόδειξη μέχρι στιγμής βάσει της έρευνας που έγινε και τα στοιχεία που βρήκαμε δια μέσου των συνδέσμων αυτών, αν πωλήθηκε για σε βιομηχανίες όπλων και να χρησιμοποιηθεί στις ¨έξυπνες βόμβες¨.

Η REGI αναφέρει για τα αρχικά της σχέδια (news release in May 1994):

" Η U.S. Reg Technologies, Inc. σχεδιάζει να δώσει άδεια στην Hercules, Inc. για της ανάγκες του Υπουργείου Άμυνας με στόχο την ανάπτυξη της Rand CamDiesel Engine, και άλλα οφέλη προς την Reg Technologies, Inc."

Αυτή ήταν μια συμφωνία με την Hercules και όχι συνεταιρισμός. Το 1995, η Hercules Aerospace Company σύμπραξε με την Alliant TechSystems Inc. Η Alliant τελείωσε τα σχέδια της μηχανής και υπογράφτηκε συμβόλαιο με την REGI US Inc. Μόνο ο σχεδιασμός πληρώθηκε στην Alliant.

Είναι αξιοσημείωτο ότι οι "Αδελφές Εταιρείες" της Σκοπιάς έχουν υπογράψει αρκετά συμβόλαια με διάφορες εταιρείες που ασχολούνται με την πολεμική βιομηχανία. Ας δούμε μερικούς πελάτες της REGI:

  • Hercules Aerospace Company. Προϊόντα: Πυραύλους, και πολεμικές κεφαλές . Σχεδιασμός και κατασκευή μηχανών προώθησης πυραύλων (solid propulsion rocket motors) Αγοράστηκε από την Alliant TechSystems
  • Alliant TechSystems, Inc έχει $1.3 δις πωλήσεις τον χρόνο στα εξής: Πυρομαχικά μικρού διαμετρήματος, προωθητικά πυραύλων, πυραύλους όλων των τύπων, μηχανές πυραύλων και κεφαλές, συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου, εξοπλισμός στρατιωτών, μέρη αεροπλάνων, και οπλικά συστήματα αεροπλάνων και αρμάτων μάχης.
  • Radian Military Parts είναι ένας κύριος προμηθευτής για λογιστικά συστήματα για το υπουργείο άμυνας των Η.Π.Α. και ειδικεύεται σε εξαρτήματα οπλικών συστημάτων.
  • RADIAN Το μηχανικό της τμήμα υποστηρίζει το Υπουργείο Άμυνας
  • Engineered Support Systems, Inc πρόσφατα έχει χρεώσει την RADIAN $41.7 εκατομμύρια σε μετρητά και μετοχές και είναι προμηθευτής σε υψηλής τεχνολογίας συστήματα..

SWARM

Η βασική ιδέα αναπτύχθηκε στο Naval Surface Warfare Center. Και μετά από προσεκτική εξέταση αποφασίστηκε να γίνει το SWARM χαμηλού κόστους όχημα, με κύριο προτέρημα το πολύ χαμηλό κόστος συντήρησης. Το SWARM project άρχισε τον Ιούνιο του 2000 από την ΑCR με το συμβόλαιο των $70,000 από το Αμερικάνικο Ναυτικό (US Navy) για ένα μικρό UAV με σχεδιασμό να εντοπίζει και να διώχνει φάλαινας που πλησιάζουν τα πλοία. Αργότερα το SWARM θα χρησιμοποιείται για κατασκοπία και αναγνωριστικές πτήσεις.

Το Αμερικάνικο Ναυτικό που αξιολόγησε το πρωτότυπο, πολύ γρήγορα το ενέκρινε και για αποστολές σε εχθρική περιοχή SWARM concept. Ακόμα στα σχέδια τους είναι να εξοπλιστεί το SWARM με το Παγκόσμιο σύστημα Εντοπισμού (Global Positioning System) αλλιώς GPS. Η πληροφορία που θα στέλνει το SWARM θα καταγράφεται στο GPS-του κατευθυνόμενου όπλου πριν την εκτόξευση( the projectile in flight). Υπάρχουν και αμυντική σχεδιασμοί ώστε το SWARM να αναπτυχθεί και για πυραύλους εδάφους αέρος (surface to air missile (SAM) site continuous monitoring) καθώς και για χαμηλού κόστους μηχανή turbojet engine για την UAVs.

Το πρόγραμμα SWARM έλαβε επιπρόσθετη υποστήριξη από την Βουλή των Αντιπροσώπων τον Η.Π.Α. στης 10 Μάη 2002, Βουλευτής της Αριζόνας ανακοίνωσε:

"…το πρόγραμμα θα στηρίξει την χώρα μας στην μάχη ενάντια στην τρομοκρατία το 2003 …"Αυτά τα προγράμματα είναι αναγκαία για την εθνική μας ασφάλεια για αυτό εγκρίναμε και τα αναγκαία κονδύλια και είμαι ευχαριστημένος που εγκρίθηκαν".

Τα 2 κονδύλια είναι:

SWARM UAV πρόγραμμα: $5 εκατομμύρια πιο πάνω από την αίτηση του προέδρου για αυτά τα χαμηλού κόστους αεροπλάνα με στόχο την αναγνώριση ναυτικών και υποβρυχίων στόχων, και την υποστήριξη του ξηράς και την διεκπεραίωση ειδικών αποστολών.

UAV Εγκαταστάσεις: Την χρονική επιτάχυνση από το2005 στο 2003 αυτού του σημαντικού σχεδίου και την κατασκευή κτιρίων για υποστηρίξει του προγράμματος UAV αξίας $10.4 εκατομμύρια.

Πόλεμος στο Ιράκ

Στον πρόσφατο πόλεμο που εξαπέλυσε το καθεστώς Μπους στο Ιράκ, ο Αμερικάνικος στρατός χρησιμοποίησε με επιτυχία τα μη επανδρωμένα αεροπλάνα που σχεδίασε για τον σκοπό αυτό η Regis Technologies και μάλιστα με πολύ καλά αποτελέσματα....αυτό θα ανέβασε τις μετοχές της εταιρείας πιο ψιλά και συνεπώς και τα κέρδη της. Έτσι η Σκοπιά κέρδισε από το φόνο αθώων θυμάτων της πολεμικής μηχανής της Αμερικής.

Συμπέρασμα

Επιβεβαιώνουμε με πέρα πάσης αμφιβολίας μέσω τον συνδέσμων, ότι η Σκοπιά έχει στην κατοχή της μετοχές και επενδύσεις που συμβάλουν στην ανάπτυξη της πολεμικής τεχνολογίας και δεν το κάνει αυτό χωρίς να είναι σε γνώση της. Έχει όμως και μια αρνητική επίδραση στους απλούς Μάρτυρες για την αξιοπιστία των ηγετών τους. Πιθανότατα αν τολμήσει κάποιος Μάρτυρας να ρωτήσει για τις επενδύσεις που έχει η ηγεσία της Σκοπιάς στην πολεμική βιομηχανία θα αποκοπεί αμέσως.

Η Σκοπιά με τις μετοχές έχει την πλειοψηφία στα διοικητικά συμβούλια και επωφελείται οικονομικά (και πιθανόν φορολογικές εξαιρέσεις σαν θρησκευτική οργάνωση). Αυτό που θα μας πει η Σκοπιά για να δικαιολογήσει τη στάση της, είναι ότι το κάνει για τα συμφέροντα της Βασιλείας και η κατάλληλη χρήση των χρημάτων της επιδοκιμάζεται από τον Θεό.

Κρίνοντας την Σκοπιά με τα ίδια μέτρα και σταθμά που η ίδια επιβάλει στα μέλη της δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία. Η δήθεν άγνοια της δεν μπορεί να δικαιολογηθεί σε καμία περίπτωση γιατί σαν ο κύριος μέτοχος η Σκοπιά έλαβε τουλάχιστον 52 αντίγραφα από την SEC filing και 60 επίσημες ανακοινώσεις official news releases by REGI που ενημέρωναν την πρόοδο της εταιρείας τους στο επενδυτικό κοινό. Και επί πλέον έχουμε τις δεκάδες χιλιάδες οικονομικές εκθέσεις, και την εσωτερική αλληλογραφία που χρειάζονται για να λειτουργούν τέτοιες επιχειρήσεις για περισσότερο από 16 χρόνια.

Είναι τρομακτικό όταν η ηγέτες της Σκοπιάς κατακρατούν για τον εαυτό τους το δικαίωμα να επιζητούν κέρδος, ενώ την ίδια στιγμή παρουσιάζονται στους οπαδούς τους σαν «συνειδητοί απορριπτικοί» του κέρδους. Φανερά είναι λοιπόν το ρίσκο που παίρνει η Σκοπιά με τις συναλλαγές της στον τομέα της πολεμικής τεχνολογίας που της απόφεραν $20 εκατομμύρια τον χρόνο. Αυτό το μυστικό της Σκοπιάς για οικονομική επέκταση δείχνει την απληστία της, φιλοδοξία, αλαζονεία και υπέρμετρη σιγουριά κάτι που δεν μπορούν να φανταστούν τα αθώα μέλη της για την ηγεσία τους. Ακόμα πως μπορεί η ηγεσία αυτή να δικαιολογήσει στον εαυτό της την επένδυση στην πολεμική βιομηχανία;

Η Σκοπιά φαίνεται να είναι μοναδική στο να αποκηρύττει τις επενδύσεις σε αυτό τον κόσμο, και για χρόνια μας διακήρυττε δια μέσου του Ξύπνα ότι το περιοδικό της ήταν «ελεύθερο» να εκδίδει την «αλήθεια» επειδή δεν είχε οικονομικά συμφέροντα. Σε μερικές περιπτώσεις η Σκοπιά ανάγκασε τα κατά τόπους τμήματα της να επενδύσουν σε διάφορες επικερδείς επενδύσεις. Όμως μετά σε συνελεύσεις τους, δημόσια διάβασαν ψηφίσματα που αποκήρυτταν την στάση τους αυτή και απολογήθηκαν στον Ιεχωβά για την αμαρτία τους.

Τώρα ας σκεφτούμε για λίγο τα εξής: 5,371,000 μετοχές αξίας $0.437 την μία ισοδυναμεί με $2,347,127 σε μετοχικό κεφάλαιο. Και αυτή είναι μια εταιρεία που γνωρίζουμε. Το να κατέχει η Σκοπιά το 50% μιας εταιρείας είναι φανερό ότι μπορεί να διαμορφώσει την πολιτική της Εταιρείας το τι θα αγοράσει και τι θα πουλήσει καθώς και με ποιες εταιρείες θα έχει συμμαχίες, έστω και αν η British Columbia έχει σημαντικό ρόλο. Σίγουρα η ψήφος της Σκοπιάς έχει δύναμη και γίνεται από το άτομο που η ίδια επέλεξε. Άρα το άτομο αυτό και η ψήφος του δεν θα αντανακλούν την συμπάθεια του προς τη Σκοπιά, την πολιτική και διδασκαλίες της, μοναδικές στο είδους τους;

Ακόμα μια φορά η Σκοπιά δείχνει το υποκριτικό της πρόσωπο. Χωρίς ίχνος ντροπής με την πολιτική της έστειλε στην φυλακή χιλιάδες νέους για το θέμα της ουδετερότητας, και άλλους τόσους στον θάνατο. Η ίδια όμως επενδύει στον ΠΟΛΕΜΟ με στόχο να σκοτώνει άλλους ανθρώπους…ξέρει ότι το κέρδος το πολύ, το αφήνουν οι έμποροι του πολέμου, ένα σίγουρο κέρδος αφού η χώρα (Αμερική) που η Σκοπιά ξεκίνησε είναι αρκετά καλή στο να δημιουργεί πολέμους με στόχο πάντα το ΚΕΡΔΟΣ. Αυτοί το μόνο που καταλαβαίνουν είναι η αύξηση των κερδών τους στο τέλος του χρόνου. Η ανθρώπινη ζωή για αυτούς δεν μετρά ούτε αξίζει.

Αυτή ήταν από τις πιο δύσκολες μεταφράσεις που έχω κάνει τόσο και για την πολυπλοκότητα του θέματος, αλλά και τους πολλούς συνδέσμους που έπρεπε να τους δω για να επιβεβαιώσω την αλήθεια του λόγου, όχι γιατί δεν είχα εμπιστοσύνη σε αυτόν που έκανε την έρευνα αλλά για να δω από μόνος μου αυτά που έγραψε ώστε να μπορέσω να αποδώσω πιστά αυτό το ομολογουμένως πολύπλοκο θέμα. Σας συστήνω να δείτε αν είναι δυνατόν όλους τους συνδέσμους που οι πιο πολλοί είναι Κυβερνητικοί των Η.Π.Α. και δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία για την ενοχή της Σκοπιάς.

Κύρια Πηγή Πληροφοριών

  1. Reg Tech/Regi News releases.
  2. Advanced Ceramics Research
  3. U.S. Navy – Ναυτικό ΗΠΑ
  4. U.S. Department of Defense Υπουργείο Άμυνας Η.Π.Α
  5. U.S. House of Representatives - Βουλή των αντιπροσώπων ΗΠΑ
  6. U.S. Securities and Exchange Commission (SEC)- Επιτροπή Ασφαλείας και Συναλλαγών ΗΠΑ

Αρχικώς σκοπός της SEC είναι να προστατεύσει και να διατηρήσει την ακεραιότητα και ασφάλεια τον επενδυτών και τής αγοράς. Για να το πετύχει αυτό η SEC απαιτεί από τις δημόσιες εταιρείες να εσωκλείουν την οικονομική τους κατάσταση καθώς και άλλες πληροφορίες προς το κοινό. Η SEC επιβλέπει και άλλους παράγοντες – κλειδιά, στον κόσμο της οικονομίας, όπως χρηματιστές, συμβούλους επιχειρήσεων, δημόσια ταμεία, και μετοχικές εταιρείες. Η SEC ενδιαφέρεται για την παροχή ακριβούς πληροφόρησης για τις εταιρείες προς το κοινό, να επιβάλει τους νόμους ασφαλείας, να προστατεύει τους επενδυτές που συναλλάσσονται με τις διάφορες εταιρείες και οργανισμούς. Σημαντικός παράγοντας για την SEC είναι η αποτελεσματικότητα και η επιβολή της εξουσίας της.

Μετάφραση: Μορφέας

http://oodegr.com/paratir/istoria/war1.htm

No comments:

Post a Comment

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΗΕ-ΣΚΟΠΙΑ

Υπερήφανο μέλος του VAST APOSTATE ARMY

Υπερήφανο μέλος του VAST APOSTATE ARMY
Κάντε κλικ!

Το μυστικό βιβλίο των "Πρεσβυτέρων" σε PDF!

R.FRANZ: Πρώην μέλος του Κυβερνώντος Σώματος των "Μαρτύρων του Ιεχωβά"

R.FRANZ: Πρώην μέλος του Κυβερνώντος Σώματος των "Μαρτύρων του Ιεχωβά"